Telefon-ikon0707-693497

Hudföryngring – Mesoterapi, monotrådar, Ejal 40

Ejal 40-biostimulerare/skinbooster- Stramar upp huden

Ejal 40 är en ny produkt som verkar mycket likt Prophilo som också tillverkas i Italien.
Den innehåller ren hyaluronsyra i hög koncentration. Den injiceras i 5 ställen i varje ansiktshalva. Inom 24 timmar stimuleras huden att producera mer kollagen och elastin, vilket leder till fastare hud med mer glow.

2-3 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum rekommenderas för bäst resultat. Efteråt kan behandlingen upprepas 1-2 gånger per år.

Du kan också välja att behandla nacke, dekoltage, händer och andra delar av kroppen för fastare hud.

Se tider och boka →
 

Monotrådar

Monotrådar är en typ av PDO-trådar. Genom att öka produktionen av elastin och kollagen, ändras hela din huds textur till det bättre, genom att de tunna linjerna försvagas.

Det finns 4 olika sorter Monotrådar på Hudcentrum från 200:/styck.

Boka tid för konsultation för att veta vilken sort som skulle fungera bäst för dig. Exempel på platser man kan ha monotrådar, är större delen av ansiktet och halsen. För t ex de nasolabiala linjerna (linjerna mellan näsan och mungiporna) går det åt 6-8 stycken beroende av linjernas djup.

Går att kombinera med andra behandlingar.

Boka tid för konsultation minst 48 timmar före behandlingen.

Se tider och boka →
 

Skin boosters/Mesoterapi

Återger huden den tappade spänsten i princip överallt på kroppen, t ex ansiktet, dekolletage, insidan av ovanarmar, insidan av lår, mage etc.

Innehåller icke-korsad hyaluronsyra, vitaminer, mineraler etc.

Rekommenderas 1 gång i veckan 4-6 ggr. Därefter underhållsbehandling 1-3 gånger per år. Behandlingen sker med den tunnaste nålen.

Se tider och boka →

/