Telefon-ikon0707-693497

Trådlyft Växjö

Med hjälp av denna metod, kan man på ett icke kirurgiskt sätt, strama upp och föryngra huden med naturligt resultat. Trådarna är som kirurgiska absorberbara trådar. Hållbarheten är beroende av de är PDO- eller APTOS-trådar.

VILKA TRÅDAR ANVÄNDA PÅ HUDCENTRUM I VÄXJÖ OCH COMPLETESKINBEAUTY?

Det används både PDO-trådar av märket V-Softline och APTOS-trådar, då dr Olofsson är certifierad för de båda sorterna och har även gått vidareutbildning inom olika fokusområden. V- Softeline köps direkt av företaget som är bakom märket och APTOS-trådarna köps av generalagenten i Sverige. Allt för att försäkra sig om äktheten om trådarna, vilket är förstås för både Din och Vår säkerhet. De bästa resultaten kräver de bästa trådarna.

VAD ÄR KVALITETEN PÅ TRÅDARNA? Riktigt förenklat, kan det förklaras att kvaliteten på trådarna är som kirurgiska absorbrbara trådar, dvs de stygn som man inte behöver ta bort, utan tas om hand på ett naturligt sätt av kroppen. Vissa av APTOS-trådarna innehåller Hyaluronsyra och har därmed dubbeleffet.

ÄR BEHANDLINGEN SMÄRTSAM? De flesta upplever inte behandlingen med PDO-trådarna, som smärtsamt. Viss obehag kan förekomma, om man kommer åt någon nerv. Behandlingen utförs under lokalanestesi, dvs lokalbedövning används. När det gäller APTOS- trådar, känns det lite när man går in och ut ur huden. Vi är generösa med smärtlindring och smärtan kan klassas som låg till medel.

VAD ÄR DET MAN KAN LYFTA? Ögonbrynslyft för att få ett piggare utseende är populärt, liksom Foxy eyes, ansikts- , kind, käk- och halslyft. Dubbelhaka kan behandlas på så vis.

NÄR SER MAN RESULTAT? Direkt efter behandlingen, kan man se en lyft. Trådarna leder emellertid till stimuleringen av kollagen, som vi får mindre av med stigande ålder. Redan efter 1-2 månader kan man se en förbättring av hela hudtexturen till följd av den ökade kollagenbildningen. Huden får ett vackert lyster.

HUR MYCKET KOSTAR BEHANDLINGEN? Kostnaden beror på vilken sorts trådar som används; V-Softline alt APTOS. Och även hur många av dem används.

Ibland behöver man optimera hudkvalitetén inför behandlingen med trådar som man lägger direkt under huden. Efter 1-2 månader kan man ses igen för bedömningen av huden och eventuell lyft. Dessa trådar kallas för monotrådar. De är kortare och lyfter inte.

Tid för konsultation behöver bokas och enligt den nya skönhetslagen, ska konsultationen skett senast 48 timmar före själva behandlingen. Under konsultationen får du även prisförslag.

Det unika med Aptos-trådar är att de inte bara lyfter den slappa huden, utan de förbättrar hudens struktur elasticitet tack vare det att de har hyaluronsyra i flera av trådarna.

Hyaluronsyran hjälper till att balansera hudens fuktbalans. Trådarna som används är absorberbara och hållbarheten på Aptos trådlyft är cirka 2,5 år, dvs. betydligt längre jmf med många andra trådar.

Fördelarna med att ha hyaluronsyra i Aptos-trådarna är att Hyaluronsyra fyller intercellulära områden och skapar en perfekt miljö för hudcellerna och stimulerar produktionen av kollagen. Hudens återfuktning ökar.

Behandlingen görs i lokalbedövning.
Boka tid för konsultation enligt lag, senast 48 timmar inför behandlingen. Då får du förslag på vilka trådar som skulle fungera bäst för dig. Skillnaden mellan de ovanstående olika trådarna är längden på själva trådarna, kvaliteten, hållbarheten och sist men inte minst priset. Trådbehandling går att kombinera med andra behandlingar. Tveka inte att höra av dig, i fall du har några funderingar/frågor. Vi finns till för Dig.

Kunden önskade få en tydligare käkvinkel. Hon inte fick bara den önskan uppfylld, utan till följd av huduppstramningen i ansiktet, fick hon även en tydligare hals.
Ansiktslyft med en kombination av V-softlift samt Aptostrådar

Se tider och boka →

/